Τρόποι Πληρωμής

Η Τρόποι Πληρωμής στην ALCITA IKE δέχεται πληρωμές με χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (ολες οι προμήθειες των τραπεζων  πληρώνονται απο  σας.) . Σε κάθε περίπτωση αποδέχεστε ότι η παράδοση σε εσάς της παραγγελίας σας συνεπάγεται την υποχρέωση πληρωμής. Υπάρχει δε και η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή (εφοσον ειναι σε ισχύει απο το σύστημα )  και  δεσμεύσετε την παραγγελία σας με μια προκαταβολή στο 30% της αξίας της παραγγελίας σας. Η αγορα με καταθεση χρηματων γινεται εφοσον εξοφληθεί το προιον ,σε καθε αλλη περιπτωση δεν ειναι σε ισχύει η παραγγελια ούτε και η διαθεσιμοτητα, ολα ειναι σε ισχύει μονο με την πληρει εξοφληση της παραγγελιας. Αποδεκτές κάρτες είναι Visa και MasterCard. Για τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω χρωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.yoost.gr.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Αποδεκτές κάρτες είναι μονο με  Visa και MasterCard δεν δεχόμαστε κάρτες απο DINERS- AMERICAN EXPRESS  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ. Για τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω χρωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.yoost.gr.

Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα της εκάστοτε τράπεζας. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει η κάρτα που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή να σας ανήκει. Οι χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας. Αν δεν ληφθεί από την εταιρεία μας η απαιτούμενη έγκριση πληρωμής, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση παραγγελθέντος προϊόντος και δεν θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε την σύναψη σύμβασης πώλησης με εσάς. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, στις οποίες η Alcita IKE προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συναινείτε στην διαβίβαση των ανωτέρω στοιχείων σας στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών ώστε να καταστεί εφικτή η παράδοση σε εσάς των αγορασθέντων προϊόντων. Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε  αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες όταν η πληρωμή  του τιμολογίου εξοφληθεί μόνο από λογαριασμό όψεως  της εταιρείας
(για να μπορει να γίνει διασταύρωση στοιχείων καταθέτη με τα στοιχεια τιμολογιου που εχουν αναγραφεί, ενώ σε περιπτωση που δεν συμφωνούν, ακυρώνεται το τιμολογιο και εκδίδεται αποδειξη λιανικής).
Συμπληρώνονται τα εξής στοιχεία κατά την παραγγελία:
ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΤΚ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλιώς δεν θα εκδίδεται τιμολόγιο. Το τιμολόγιο-απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας εφόσον πρώτα εξοφληθεί .
Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε το λογαριασμό σας  παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.yoost.gr και ελέγξτε τις ενότητες “Ο λογαριασμός μου”  και “Οι παραγγελίες μου” αφού συνδεθείτε ως μέλος.
Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτα.

Τρόποι Πληρωμής:

 

  • Τράπεζα: EUROBANK
  • IBAN: GR46 0260 6440 0006 7020 0200 323
  • BIC: ERBKGRAA
  • Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • IBAN: GR88 0171 9030 0069 0314 6728 636
  • BIC: PIRBGRAA
Καλάθι αγορών
Scroll to Top